Proiecte

Stimate Doamne, Stimati Domni,

Fundatia “Maretie si Talent” a fost autorizata de catre Comisia de Autorizare a Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor in calitate de furnizor de formare profesionala in vederea organizarii, pentru inceput, a doua programe de perfectionare/specializare, respectiv:

1. Inspector/referent resurse umane
  2. Evaluator de competente profesionale

Pentru a veni in sprijinul dvs si nu numai, va anuntăm că până la data de 1 noiembrie 2013 aveti posibilitatea să vă inscrieti  la programul de perfectionare – Inspector Resurse umane , ce urmează a se desfasura până la finele lunii noiembrie 2013.

Programul se va finaliza cu evaluarea practica si teoretica a cunostintelor in prezenta Comisiei de evaluare a cursului , ce va sta la baza eliberarii certificatelor recunoscute de Ministerul Muncii si Educatiei .

Documentele necesare inscrierii la acest program, sunt:

• cerere tip
  • copii:  BI/ CI, certificat nastere, certificat casatorie
  • diploma de bacalaureat pentru persoanele cu studii medii sau diploma de licenta pentru persoanele cu studii superioare
  • copia ordinului de plata/viramentului bancar a contravaloarii  taxei de curs in suma de 400 lei. In contul FUNDATIA MARETIE SI TALENT, nr. CONT RO65RZBR 0000 0600 1547 5088 , deschis la Raiffeisen Bank–Sucursala Brătianu, reprezentand taxa curs IRU, CUI  31392745 si specificatia clară a numelui complet al cursantului .

Dosarul se va depune personal de catre persoanele interesate la sediul Fundatiei Maretie si Talent , Intrarea Pielari nr.1 , parter, sector 4, Bucuresti.
(Cursul va demara la formarea grupei de minim 25 cursanti. )

Persoanele cu studii superioare care doresc sa se inscrie si la cursul de Evaluator competente profesionale pot depune acelasi set de documente.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic  0746.188.471 sau prin email la: office@fundatiamaretiesitalent.ro