Evenimente

Sub deviza Descoperă Măreţia din Tine şi pune în mişcare Talentul tău! a fost inaugurată seria evenimentelor desfăşurate sub auspiciile Fundaţiei Măreţie şi Talent

Seminarul cu tema ”Pasiuni și afaceri”, București, 25 septembrie 2013, ora 18.30. Pentru că se apropie finalul vacanței de vară și avem încredere că revii la activitatea profesională încărcat de energie și optimism, ne face plăcere să te anunțăm deschiderea sesiunii toamnă-iarnă de evenimente marca Clubul Tinerilor Experți Contabili din România în colaborare cu Fundația Măreție și Talent.

Mareţia și Talentul nu iau vacanţă vara asta! Pentru că și tu știi asta, trebuie să răspunzi pozitiv provocării pe care Fundația Măreție și Talent în parteneriat cu Academia de Studii Economice București ți-o lansează: Bucharest Summer University, editia a IX-a, 11-25 august 2013 cu tema Informare si guvernare in viitoarea economie globala.

Primul salon de dezvoltare personală desfăşurat vineri, 28 iunie 2013, a avut ca temă Educaţie şi Evoluţie. Calea către o Lume a valorilor reale şi a abordat complex, atât teoretic cât şi practic, aspecte ce ţin de autocunoaştere, dezvoltare personală, educaţie şi evoluţie, sisteme de valori, conştiinţă şi vindecare.

Al doilea salon de dezvoltare personală al Fundaţiei Măreţie şi Talent va avea loc vineri, 9 august 2013, între orele 16.30 – 20.30 şi este organizat în colaborare cu Alina Mihai, www.punctuldeintoarcere.ro, trainerul acestui eveniment.